Waarom uw koper verkopen in Maastricht en Roermond?

metaalrecycling janssen

Koper inleveren levert veel geld op

Bij Janssen Metaalrecycling Sittard kunt u altijd uw overtollige koper verkopen. Vanuit Maastricht of Roermond is ons bedrijf dichtbij als u koper wil inleveren. Dat levert u veel geld op en bovendien is recyclen goed voor het milieu. Onze actuele prijzen vindt u op de website. Onze werkwijze is erop gericht om volledig te recyclen. Koper is eenvoudig opnieuw te bewerken omdat het een relatief zacht materiaal is . Het is een perfecte geleider van elektriciteit. Meer weten over onze werkwijze?  Op onze website vindt u uitgebreide info.

Woont u in Maastricht of Roermond? Koper inleveren en verkopen is vertrouwd bij Janssen Metaalrecycling in Sittard

Janssen Metaalrecycling uit Sittard is een vertrouwd adres. Met al meer dan 40 jaar ervaring in de metaalrecyclingbranche bieden wij klanten uit Maastricht of Roermond bij het inleveren of verkopen van koper een vertrouwd adres. De reputatie die wij hebben opgebouwd is bekend in de ruime omgeving van Sittard. Janssen Metaalrecycling biedt daarnaast:

  • een concurrerende prijs die vermeld staat op de website;
  • een correcte en snelle afwikkeling;
  • milieuvriendelijke verwerking;
  • goede service en persoonlijk contact;
  • vakbekwaam en deskundig personeel;
  • modern en uitgebreid machinepark
  • eigen containers (in allerlei afmetingen) en kraanwagens.

Bel voor metaalrecycling Janssen in Sittard

Heeft u materiaal op locatie welke interessant is voor recycling? Wij beschikken over eigen containerwagens die op afroep te verwisselen zijn. Bel of mail ons als wij u op uw locatie kunnen helpen. Dat geldt zowel voor particulieren als bedrijven. Kijk op onze website voor een volledig overzicht van onze werkzaamheden en dienstverlening zoals het ophalen van materiaal in heel Nederland.